Žemaitijos pieno šimtmetis – didžiulė ir svarbi šventė, kurią norisi minėti daug ir garsiai. Drauge su AB „Žemaitijos pienas“ nusprendėme, kad įprastos skaitmeninės komunikacijos šventei per mažai. Vienas iš šventimo būdų – iš raudonos dienai persidažyti rožine spalva, o vietoje torto gabalėlio suvalgyti dubenėlį šaltibarščių. Vilniaus šaltibarščių festivalis tapo įspūdingu renginiu, užkrėtusiu ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių gyventojus šaltibarščių vajumi. AB „Žemaitijos pienas“, asortimente turintis ypač plačią produktų pasiūlą, siūlo specialiai šaltibarščiams sukurtą kefyrą. Būtent jis ir tapo festivalio ir prekių ženklo sąsaja. Tačiau kliento asortimente esama ne tik klasikinio kefyro, bet ir įvairių skonių kefyro kokteilių. Išaušus festivalio rytui, AB „Žemaitijos pieno“ stendas kvietė praeivius jų ragauti ir rinkti jiems gardžiausią vasaros skonį. Įsibėgėjus degustacijoms, Jonas Nainys kvietė praeivius įsitraukti į žaidimus ir laimėti prizus. Vėliau Jonas iškilmingai paskelbė, kad gardžiausias vasaros skonis yra mangų kokteilio. Pramogos, žaidimai ir prizų dalijimas buvo transliuojami gyvai AB „Žemaitijos pienas“ Facebook paskyroje. Tuos, kurie nespėjo paragauti kefyro kokteilių, AB „Žemaitijos pienas“ kvietė įsiamžinti momentinėje nuotraukoje.